Lowland Media (A'dam): 020-679.62.42 - Internet marketing en webdesign. Website bureau met persoonlijke en professionele aanpak. Oplossingen voor uw internet vraagstuk is ons dagelijks werk. www.lowlandmedia.nl
 website Carrera Coaching
 home  stuur een email naar Carrera Coaching

Verliesbegeleiding

Verlies komt voor op alle levensterreinen. Denk aan verlies van je partner, kind, ouders, werk, gezondheid, status/positie, huis etc.

Ik begeleid mensen die zich niet begrepen voelen in hun rouwproces, die niet weten hoe ze verder kunnen in het leven zonder dat het rouwen heeft opgehouden. Er kunnen zich situaties voordoen waarin het verdriet je overspoelt, overal doorheen blijft stromen. Ook kan er onvoldoende tijd en ruimte zijn voor het verdriet. Alles lijkt dan onbekend te zijn geworden, voelt onvertrouwd en onveilig aan.

In mijn begeleiding bied ik je inzicht in je eigen rouwproces, dat verwerkingsprocessen in het algemeen vertaalt naar dat van jou in het bijzonder. Je kunt hier onder ogen zien wat er allemaal is gebeurd en veranderd. Gevoelens willen gezien, gehoord en gevoeld worden. Er is ruimte om het verdriet toe te laten, in beweging te komen en uiting te geven aan je gevoelens zodat je je ervaring een plek kunt geven. Je kijkt naar hoe het met je gaat, hoe je ervoor staat. Wat ligt er achter je, waar ben je nu? Je onderzoekt hoe je wilt dat het leven op dit moment verder gaat. Ik help je het verlies een plek in je leven te geven en de draad weer op een vitale manier op te pakken.

Mijn folder Verlies en (ver)werken is ontwikkeld voor mensen die een verlies hebben geleden en het gevoel hebben vast te zitten. In deze folder wordt aangegeven hoe je geholpen wordt het verlies een plek te geven in je leven en de draad weer op een vitale manier op te pakken. Dit kan ook in groepsverband gebeuren d.m.v. een training.

Voor meer informatie:
Download / print: folder Verlies (ver)werken.pdf

 top