Lowland Media (A'dam): 020-679.62.42 - Internet marketing en webdesign. Website bureau met persoonlijke en professionele aanpak. Oplossingen voor uw internet vraagstuk is ons dagelijks werk. www.lowlandmedia.nl
 website Carrera Coaching
 home  stuur een email naar Carrera Coaching

Coaching

Om het beste uit uzelf te kunnen halen is het handig te weten wie u bent, wat uw kwaliteiten en motieven zijn en wat u bezighoudt.

Kiezen voor een coach betekent kiezen voor een spiegel zodat u meer kunt zien, uw eigen gedrag bijvoorbeeld en de gevolgen van uw gedrag. Het maakt daarbij niet uit of u een andere baan zoekt, voor de kinderen zorgt, na een ziekte weer aan het werk wilt of uw vrije tijd zinvol wilt besteden.

Coaching helpt om inzicht en overzicht te krijgen, de dingen op een rijtje te zetten, in elke levensfase en in elk stadium van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Het is een geschikt instrument om uw leven te veranderen, bijvoorbeeld als u plannen wilt omzetten in daden, veel stress ervaart, beter leiding wilt geven, uw ervaring en kwaliteiten volledig wilt (blijven) inzetten of streeft naar een goede balans tussen werk en de rest van uw leven.

U kunt de kosten van coaching in sommige gevallen vergoed krijgen door uw werkgever, de Arbodienst van uw bedrijf, via het UWV of aftrekken van de Belasting o.v.v. "Verwervingskosten" of "Kosten om een baan te bemachtigen" of "In het kader van het verkennen van de arbeidsmarkt".

Wellicht wilt of kunt u geen vergoeding vragen en ziet u de begeleiding van Carrera als een goede investering in uzelf.
[lees meer .. Contact]

Met ZKM onderzoekt u stapsgewijs en systematisch wie u diep van binnen bent.
U schrijft met de hulp van de coach uw eigen verhaal en maakt een ontdekkingsreis door uw eigen leven. U ontdekt het verhaal achter het verhaal.
Gevoelens en gebeurtenissen die los van elkaar leken te staan blijken samen te hangen, patronen en thema's worden zichtbaar.
Zo krijgt u zicht op de rode draad die uw levenservaringen met elkaar verbindt.
[lees meer .. ZKM]

 top